Levitate GTS 5 hardloopschoenen

169,99 118,99
Art.nr:
iic.brooks.1103711d.494

Waarom kiezen voor Runnersworld?

  • Advies van onze experts
  • Gratis loopanalyse t.w.v. €25,-
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Specificaties

Geslacht Heren
Artikelgroep Hardloopschoenen
Merk Brooks
Artikelnummer iic.brooks.1103711d.494
Kleurcode 494
Pronatie Stability
Ondergrond Weg
Demping Medium
Doel 247

Omschrijving

  • Pronatie: Anti-Pronatie
  • Gewicht: 315 gram
  • Drop: 8 mm

Maximale energie, plus ondersteuning. De Levitate GTS 5 levert Brooks meest veerkrachtige rit, samen met de Go-To Support (GTS) - alle voordelen van GuideRails®-ondersteuningstechnologie om hardlopers in hun natuurlijke pas te houden.

Een nieuw ontworpen, rond gebreid materiaal in het bovenwerk zorgt voor ademend vermogen en voor een flexibelere, meegaande pasvorm. Daarnaast brengt het unieke GuideRails® holistisch ondersteuningssysteem jouw lichaam op één lijn met zijn natuurlijke bewegingspad terwijl overtollige beweging onder controle wordt gehouden. De super veerkrachtige DNA AMP-tussenzooltechnologie levert bovendien een hoge energieteruggave die jouw voet helpt bij elke stap van de grond te springen.

De Levitate GTS 5 is voor hardlopers die een steunschoen nodig hebben om hun doelen te bereiken. Dankzij de vertrouwde GuideRails®-ondersteuning en DNA AMP-technologie helpt deze flexibele, verende schoen met maximale energieteruggave hardlopers om hun potentieel te bereiken.

Waarom duurzamer?
Verschillende onderdelen van de Levitate 5 zijn gemaakt van gerecycled polyester. Zo is het vamp mesh gemaakt van materiaal dat voor 90% gerecycled polyester is en het tong mesh van materiaal dat 85% gerecycled polyester is. Bijna alle andere delen in het bovenwerk die van textiel zijn, zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester, waaronder het kant, de tongvoering, kraagvoering, bovenkant van de inlegzool, tonglogo en alle textielversterking / constructietextiel. In totaal zit er voor 8 plastic flessen aan gerecycled materiaal in deze schoenen.